Belépés a szerkesztőfelületre        
siteice-honlapkeszites-reszponziv-header-pc2.png
siteice-honlapkeszites-reszponziv-header-mob2.png
siteice-honlapkeszites-reszponziv-header-pc2.png

Siteice tudástár

Siteice tudástár

A jól tagolt, hasznos tartalom.

A szép honlap megfog a jó tartalom az oldalon tart.

A minőségi, jól strukturált tartalom több szempontból is fontos. Elsősorban információval látja el a felhasználót, másodsorban pedig a keresőmotorok számára nyújt információt a kulcsszavak, a hivatkozások és a frissítések gyakorisága szempontjából.


Design - milyen a szép honlap?

A külső megfog, a belső megtart. Ez a honlapok esetében főként igaz, ugyanis a felhasználó az első benyomás után pár másodperc alatt eldönti, hogy marad-e az oldalunkon. Köztudott, hogy a vizuálisan érzékelt információ hagyja a legerősebb lenyomatot az agyban, így egy jó design az oldalon tudja tartani a látogatót.


Mi a reszponzív weboldal?

Mit jelent az, hogy egy honlap „reszponzív”? A mobilbarát oldalak jelentősége azóta vált kulcsfontosságúvá, amióta megjelentek a táblagépek és az internetezésre alkalmas telefonok. Bizonyára tapasztaltad már hogy a telefonodon „szétesik egy oldal, nem tudod a teljes tartalmat megnyitni. Mára valamennyi felhasználó elvárja, hogy a honlapok a kijelző méretétől és felbontásától függetlenül könnyen olvashatóak és gyorsak legyenek.facebookemail